Slipp pappershantering och pärmar med leverantörsfakturor.

Du kan nu få en fantastisk tjänst där leverantörsfakturorna kommer elektroniskt till er, även om leverantören skickat en pappersfaktura. Allt ingår, från skanning till arkivering av pappersfakturan.

Det enda du behöver göra är attestera fakturan, vilket sker med ett enkelt knapptryck via dator eller surfplatta.

Dessutom får ni en ovärderlig sökfunktion, då alla fakturor är enkelt sökbara utifrån många olika sökfält, du kan enkelt hitta vad du betalade för en vara eller tjänst förra gången, förra året osv. Du ser vilka fakturor som ännu inte är attesterade och du kan till och med se hos vilken medarbetare fakturan eventuellt har fastnat.

Tjänsten kan användas oavsett om vi hjälper er med bokföringen eller inte och den finns alltid tillgänglig där internetuppkoppling finns. Det innebär att du enkelt kan attestera fakturorna även om du inte är på kontoret. Är det flera hos er som ska se och attestera en faktura så slipper ni skicka runt papperskopior mellan er. När första personen har attesterat fakturan i systemet finns den direkt tillgänglig för nästa person i kedjan. När sista person i kedjan har attesterat fakturan uppdateras ekonomisystemet per automatik med korrekta uppgifter.

Be om en personlig demonstration! Vi visar gärna.