Maria Ringheim är en av våra medarbetare som arbetar med redovisning. 

Låt oss hjälpa dig!

Anlitar du oss kan du vara säker på att din redovisning sköts på bästa sätt.

Precis som du är proffs på dina arbetsuppgifter så är vi proffs på just redovisning. Vi vågar lova dig att vi kommer att spara pengar åt dig på flera sätt. Tillsammans tittar vi igenom din situation och kommer fram till vad just du och ditt företag behöver. För alla företag har ju olika behov.

Du kanske har ett nystartat litet företag och känner dig vilsen i redovisningsdjungeln? Det kan handla om ett större företag där ni inte hinner med ekonomifrågorna som ni tänkt er? Vi hjälper många olika företag i många olika branscher. Faktum är att det ofta syns i lönsamheten när vi får komma in och hjälpa till och ge råd.

  • Du och dina medarbetare kan lägga er värdefulla tid på det ni är bra på. 
  • Du slipper småfelen och missar som kostar i längden. Är allt korrekt från början går allt mycket snabbare och enklare och därmed sparar du pengar och tid.
  • Du slipper hålla dig uppdaterad om nya lagar som rör din bokföring och dina räkenskaper. Vi håller oss ständigt uppdaterade. och går fortlöpande utbildningar inom området. 

En trygghet för dig!

Vi utför redovisningsarbetet i enlighet med Svensk Standard för redovisningstjänster, Reko. I redovisningsarbetet ingår bland annat att sammanställa ekonomisk information i någon form av finansiell rapport och avslutas med en bokslutsrapport. I redovisningsarbetet kan det även ingå lönehantering, rapportering av skattedeklarationer och självdeklarationer, kund- och leverantörsreskontrahantering. Vi kan också hjälpa till med företagets myndighetskontakter.